Zonguldak’ta, bir kargo şirketinde çalışan kurye, kargosunu teslim etmek için içi kargo dolu arabasını kaldırıma bırakıp teslimata gitti. Döndüğünde kargoların dağıtılmış olduğunu görünce şaşkına uğradı.

Olay, Alemdar Caddesinde meydana geldi. Özel bir kargo şirketinde çalışan V.U., 82 kargonun teslimatını yapmak üzere el arabasını kaldırıma bıraktı. Arabasından 2 kargoyu alarak teslimata giden V.U., döndüğünde 7-8 kargonun açılmış olduğunu, diğer kargoların da dağıtılmış olduğunu gördü. V.U., polisi arayarak yardım istedi. Bu sırada olayı gören esnaf, yaşlı bir erkek ve bir kadının el arabasındaki kargoları çöp sanarak açtıklarını söyledi. Duruma müdahale ettiklerini anlatan esnaf, 2 kişinin el arabasının yanından ayrıldığını söyledi.

Olayın şokunu atlatan V.U. isimli kurye, elindeki bütün kargoları teyit ederek eksiksiz teslim ettiğini, fakat 3 kargonun yerinde olmadığını görünce 2. kez şaşkınlık yaşadı. Kargolardan birinin 33 TL değerinde olduğunu, diğer kargoların değerlerini bilmediğini söyleyen V.U., yaşlı adam ve kadından şikayetçi oldu.

Polis, yaşlı adam ve kadının kimliğini tespit etmek üzere soruşturma başlattı.