Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Emirler köyünde, 68 yaşındaki 2 çocuk annesi Nezire Esen'den 46 gündür haber alınamıyor.

46 gün önce gece saat 20.00 sıralarda, "Komşuya oturmaya gidiyorum" diyerek evden ayrılan Nezire Esen (68) hala bulunamadı. Esen'in 41 yaşındaki kızı Ayşe Kaçar, durumu polis ve jandarma bildirdiklerini ancak tüm aramalara rağmen annesinin bulunamadığını ifade ederek, "Annem evimize yaklaşık 150 metre mesafede bulunan Azize Dirgin isimli komşumuza oturmaya gitti. Burada 2 saat kaldıktan sonra gece saat 22.00 sıralarından eve dönmek için ayrılmış ancak eve gelmedi. Durumu jandarma ve polise bildirdik. Jandarma ve arama kurtarma ekipleri günlerce bölgede arama yaptı ancak hiçbir iz bulamadı. Annemin herhangi bir rahatsızlığı yoktu. Annemi gören veya yerini bilenlerin insanlık namına bize veya güvenlik güçlerine haber vermelerini istiyorum" diye konuştu.

Nezire Ezen'in oğlu Ali Esen de annesinin kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde durduklarını dile getirdi.

Ali Esen, 46 gündür kayıp olan annesi Nezire Esen'in fotoğraflarını Tavşanlı ile Kütahya'da sokak ve caddelerdeki elektrik direklerine yapıştırdı.