İstanbul Ataşehir’de bir lüks rezidansta 3 kişinin yaralanmasına neden olan silahlı kavga anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Ataşehir Barbaros Mahallesi’nde lüks bir rezidansın önüne otomobille gelen 8 kişi, rezidansta bulunan bir daireye çıkmış, kısa süre sonra ise silah sesleri duyulmuştu. Aralarında önceden husumet bulunduğu iddia edilen iki grup arasında rezidansın lobisinde çıkan kavgada 3 kişinin vurulması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edilmiş, olaya karışan G.A. ve M.Ö. polis tarafından gözaltına alınırken, kimliği belirlenemeyen 3 kişi ise kayıplara karışmıştı.
Silahlarla böyle dehşet saçtılar
Görüntülerde iki grup arasında önce tartışma başlıyor ardından ise yumruklar havada uçuşuyor. Bu sırada gruplardan birinin asansöre girmesiyle kavga burada devam ediyor. Bu sırada asansördeki gruptan 2 kişi silah çekerek rast gele ateş etmeye başlıyor. Çıkan kavgada şüphelilerden biri adeta 3 kişinin üzerine kurşun yağdırıyor. Kurşunun isabet ettiği 3 kişi ise lobiye yığılıp kalıyor. Silahla dehşet saçan şüphelilerden biri ise hedef aldığı şahıslardan birine ateş etmeye devam ederek dışarıya çıkmaya çalışıyor.
(İHA)