Mersin'de öğle saatlerinde bir giyim mağazasının inşaat halindeki asansör boşluğunda bulunan erkek cesedinin yakınları, mağazaya gelerek olay çıkardı.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde merkez Akdeniz ilçesi Hastane Caddesi üzerinde bulunan bir giyim mağazasının zemin katından pis kokular geldiğini fark eden mağaza görevlileri, etrafta araştırma yaptı. Yapılan araştırmada, mağazanın içerisinde bulunan inşaat halindeki asansör boşluğunda bir erkek cesedi ile karşılaşan görevliler, hemen polisi aradı. İhbar üzerine mağazaya gelen polis ekipleri, olay yerinde ve ceset üzerinde inceleme yaptı. Bu arada içeriye yayılan ağır ceset kokusu nedeniyle mağazadaki satış işlemleri durdurulurken, personele de izin verildi. En az 4 günlük olduğu belirtilen ceset, Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından otopsi yapılmak üzere cenaze aracı ile hastane morguna kaldırıldı.

Akşam saatlerinde mağazaya gelerek bilgi almak isteyen cesedin yakınları ile polis arasında ise arbede yaşandı. Yaşanan arbedede 4 kişi gözaltına alınırken, diğer yakınlar da polis tarafından mağazanın çevresinden uzaklaştırıldı.

Öte yandan, asansör boşluğunda bulunan cesedin 14 yaşındaki M.N. olduğu öğrenildi. Şahsın hırsızlık ve benzer suçlardan birçok kez kaydının olduğu da belirtildi.