Maltepe’de bankadan para çeken anne ve oğlunu gasp eden zanlılar, kaçarken annenin üzerinden otomobille geçti. Ağır yaralanan anne ile oğlu hastaneye kaldırılırken, polis gaspçıların peşine düştü.

Olay, Maltepe Feyzullah Mahallesi Önder Sokak’ta saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, minibüs yolu üzerinde bir bankadan para çeken Fatma Emine Göle ve oğlu Naci Gökmen Göle emlakçıya giderken, araçla yanlarına yanaşan 3 kişi, içinde 200 bin TL bulunan çantayı aldı. Anne ve oğul kendilerini gasp eden zanlıların aracının peşinde koşarak yakaladı. Bu sırada anne ve oğlu ile gaspçılar arasında boğuşma yaşandı. Anne ve oğul zanlıları ellerinden kaçırdı. Paniğe kapılan zanlılar yere düşen anne Göle’yi otomobilin altına alarak yaklaşık 30 metre sürükledi. Naci Göle’yi de bıçakla yaraladıkları iddia edilen gaspçılar araç ile olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan anne Göle ile oğlu olay yerine gelen ambulansla ile Kartal Eğitim ve Araştırma Hastane’sine kaldırıldı. Olay yerini güvenlik şeridi ile kapatan polis, zanlıları yakalamak için havadan ve karadan çalışma başlattı.

Öte yandan görgü şahidi bir vatandaş, “Kadın ve oğlu emlakçıya gelmek için yürüyorlardı. Birden yanlarında siyah bir araç durdu ve kadının elindeki çantayı kaptı. Aracın peşinden koşan anne ve oğlu araçtaki zanlılar arasında boğuşma yaşandı. Kadından kurtulan zanlılar araç ile kaçarken, kadını altına aldı ve sürükledi” dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.