Arabalı vapur kazasında hayatın kaybeden 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz, son yolcuğunu uğurlandı. Cenaze töreninde anne Ebru Güleren Yılmaz ve yakınlarının güçlükle ayakta durduğu görüldü. Cenazeye ünlü oyuncu Halit Ergenç de eşi Bergüzar Korel ile birlikte katıldı.

Sirkeci-Harem seferini yapmaya hazırlanan arabalı vapurdan denize düşen araçta hayatın kaybeden 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz için Halkalı Hoca Ömer Çetinsaya Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye anne Ebru Güleren Yılmaz ve aile yakınlarının yanı sıra ünlü oyuncular da katıldı. Cenazede anne Ebru Güleren Yılmaz'ın makyöz olaral çalıştığı Karadayı dizisinin ünlü oyuncuları Kenan İmirzalıoğlu, Şebnem Dilligil, Başak Okay, Leyla Tuğutlu, Aslı Orcan acılı aileyi yalnız bırakmadı. Ünlü oyuncu Halit Ergenç de cenazeye eşi Bergüzar Korel ile birlikte katıldı.

Cenazede anne Ebru Güleren Yılmaz ve aile yakınları güçlükle ayakta durabildi. Kılınan cenaze namazı ardından minik Ece Su Yılmaz için helallik alındı. Minik Ece'nin cenazesi, toprağa verilmek üzere Halkalı Mezarlığı'na götürüldü.