Muş’un Bulanık ilçesinde Selvi ve Yılmaz aileleri arasında yaşanan arazi anlaşmazlığı yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Yılmaz ve Selvi aileleri arasında mera alanını kullanım nedeni ile anlaşmazlık yaşandı. Aradan geçen süre zarfından taraflar anlaşmazlığı sürdürünce, bugün aileler arasında kavga çıktı. Taşlı sopalı kavgada Selvi ailesinden bir kişi hayatını kaybetti. Olayın faili olduğu düşünülen Yılmaz ailesinden bir kişinin ise olay yerinden kaçtığı bildirildi.

Bulanık Kaymakamı Ferit Görükmez, ilçede sıkıntı olduğunu doğrulayarak, aileler arasında herhangi bir sıkıntı çıkmaması için yoğun güvenlik önlemi aldıklarını belirtti. Kaymakam Görükmez, “Selvi ve Yılmaz aileleri arasında yaşanan arazi anlaşmazlığı yüzüdnen kavga çıkmıştır. Emniyet güçlerimiz olay yerine intikal edene kadar olayda maalesef 1 vatandaşımız hayatını kaybetti. Olayın faili ise kaçmıştır. Ancak kendisinin gelip teslim olmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.