Antalya’nın Kemer ilçesinin ilk otellerinden biri olan Olimpos Beach Otel, kuyu suyu kullanıldığı gerekçesiyle Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından mühürlendi.

Edinilen bilgiye göre, Olimpos Beach Otel'de konaklayan müşteriler, Kaymakamlık, Belediye, Başbakanlık İletişim Merkezi gibi birçok yere, kuyu suyu kullandığına dair şikayetlerde bulundu. Bunun üzerine otel, Kemer Kaymakamlığı'nın da onayıyla Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından mühürlendi.

Boşaltılarak mühürlenen otelde konaklayan çoğunluğu Türk müşteriler ise mağdur oldu. Müşteriler, karakola başvurarak işletmeci Kadir Özel'den şikayetçi oldu.

Otele iki gün için 400 TL vererek geldiklerini ancak kalınacak bir yer olmadığını anladıklarını belirten 23 yaşındaki Nazife Atak, otel işletmecisinin parayı geri vermediği için ilk geceyi otelde geçirmek zorunda kaldıklarını anlattı. İkinci gün sabah denize girmek için çıktıkları sırada otelin belediye tarafından kapatıldığını öğrendiklerini söyleyen Atak, mağduriyetlerinin önlenmesi için yanına gittikleri işletmeci Kadir Özel'in, otele girişleriyle ilgili belgeleri vermediğini ileri sürerek şikayetçi oldu.