Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde bulunan bir eğlence merkezinde müşterilerinden birini öldürdükleri, bir müşterinin ise yaralanmasına neden oldukları ileri sürülen işletme ortağı ile 2 çalışanın yargılanmasına devam edildi.

3 Eylül 2013 tarihinde Sivrihisar ilçesi yakınlarında bulunan ve yeni faaliyete geçtiği öğrenilen müzikolde çıkan kavga sonucunda Ahmet Koçak isimli müşteri av tüfeği ile vurularak öldürülmüş, arkadaşı Özgür D. ise yaralanmıştı. Olaydan sonra işletme ortaklarından H.Ş. ile işyeri güvenlik çalışanı C.T. ile garson C.T. olay yerinden kaçmışlardı. Eskişehir’de yakalanan sanıklar, çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdi.

Sanıkların yargılanmasına 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmada tutuklu sanıklar hazır bulundu. Duruşmada konuşan iki sanıkta suçlamaları kabul etmeyerek birbirlerini suçladı.

Mahkeme heyeti olayda hayatını kaybeden Ahmet Koçak’ın kaç el ateş edilmesi sonucunda öldüğünün belirlenmesi için rapor istedi. Mahkeme heyeti raporun gelmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.