Evimizin her köşesi farklı bir konfor alanıdır. Bu alanlar içinde en önemlilerinden biri yatak odalarıdır. Yoğun bir günün ardından yorgunluğunuz atacağınız ve sağlıklı bir uyku uyuyacağınız alanın konforu kadar tarzınıza uygun olması da önemlidir. Konforunuzun ön planda olduğu tamamen tarzınızı yansıtan bir yatak odasında güne gözünüzü açtığınız andan itibaren kendinizi zinde ve mutlu hissedersiniz. Evgör yatak odaları, ekstra konfor sağlarken, şıklık ve zarafeti de unutmuyor.

Country yatak odası takımı modelleri ile tüm beklentilerinizi karşılayacağı gibi şık bir odada sağlıklı bir uyku uyumanızı sağlar. Farklı tasarımlara pencerelerimizi aralayarak, seçimi sizlere bırakıyoruz. Farklı renk seçeneklerini bir arada bulunduran yatak odası modelleri, yenilikçi ruhu ve eşsiz tasarımları ile evinizin vazgeçilmezleri arasında olacak!

Yatak Odası Modelleri

Evgör fonksiyonel ve ergonomik yapıya sahip yatak odaları içinde country tarzı yatak odası oldukça fazla ilgi görüyor. Konforunuzu ve uyku kalitenizi artıran mobilya çeşitleri yatak odalarınızda daha sıcak ve samimi bir hava estiriyor. Konfor kadar şıklığı yakalamak da çok önemli bir detaydır. Odanızın dekorasyonuna uygun yatak odası modelleri içinden ihtiyacınıza uygun tüm parçalara, konfora ve estetik detaylara sahip tasarımlar beğenilerinizi bekliyor. Bu eşsiz tasarımlarla odanızı baştan sona yenileyebilir, tarzınızı gözler önüne serebilirsiniz. Yatak odası takımlarında komidinler, yatak başlıkları, şifonyerler odanın şık tamamlayıcılarıdır.

İhtiyacınıza yönelik farklı boyutlarda karyola başlıkları, yatak ve baza seçenekleri ile yine ihtiyacınıza uygun olarak tasarlanmış yatak odası dolapları eşsiz bir uyum yakalamanızı sağlıyor. Seçimleriniz sırasında odanızın ölçüsünü ve ışığını göz önünde bulundurarak uygun modeli belirlemeniz oda yerleşimi konusunda sıkıntı yaşamamanızı sağlar.

Evgör kalitesi ile birçok farklı seçenekteki yatak odası modelleri evinizin tarzına şıklık katmak için tasarlanıyor. Beyaz country yatak odası, Ahşap seçenekler ve çok daha fazlası hayallerinizi süsleyen yatak odası takımına kavuşmanızı sağlıyor. Estetik dokunuşlara sahip olan country modelleri içinden yapacağınız seçimlerle gösterişli formlara ulaşabilirsiniz. Renklerin ustaca harmanlandığı bu özel koleksiyonda konfor her zaman ön plandaki yerini koruyor. Evinizde sadece yatak odanızda değil diğer yaşam alanlarınızda da country tarzı yansıtabilirsiniz. Evgör koleksiyonu içinde yer alan country oturma odası modelleri ile tarzınızı tüm evinizde hissettirebilirsiniz.

Country Yatak Odası Fiyatları

Country model yatak odası modelleri içinde zengin bir renk seçeneği sunuluyor. Bu tasarımlar sayesinde yatak odalarınızda daha dinamik bir görünüm elde etmeniz sağlanıyor. Seçkin stilinizi yatak odanıza yansıtırken aynı zamanda konforlu bir ortamın keyfini çıkarabilirsiniz. Evgör tarafından kusursuz bir işçilikle hazırlanan country tasarımlar çeşitli fiyat avantajları da sunuyor. Sezona damga vuracak modeller içinden kendinize en uygun ürünleri uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Country yatak odası takımı fiyatlarını hemen keşfetmeye başlayabilirsiniz. Gününüzün büyük bir kısmını geçirdiğiniz yaşam alanınızı uygun fiyatlarla kaliteden, şıklıktan, sevdiğiniz stilden ve işlevsellikten ödün vermeden hazırlayabilirsiniz.