UZUNSOKAK’TAKİ iki kişiyi öldürmeye teşebbüs ettiği iddia edilen İbrahim C. tutuklandı. 5 yıl önce kardeşini öldüren Hasan A.’nın yakınları Cani A. ve Nihat A.’nın olduğu dükkana giden İbrahim C. belindeki ruhsatsız silahı çekerek amca yeğene ateş etmişti. Cani A. saldırganın silahını alarak karşılık vermiş, ardından da etkisiz hale getirmişti. 24 Haziran’da yaşanan olaydan sonra hastanede tedavi gören İbrahim C. hakim karşısına çıkarıldı. Sarhoş olduğunu ve kimseyi öldürme kastının bulanmadığını ileri süren saldırgan tutuklandı. Olayla ilgili soruşturmayı yürüten savcının önümüzdeki günlerde iddianameyi hazırlayıp, ağır ceza mahkemesine göndereceği öğrenildi.

TRABZON Uzunsokak’taki iki kişiyi öldürmeye teşebbüs ettiği iddia edilen İbrahim C. adlı kişi tutuklandı.

HASTADEN ÇIKTI SAVCILIĞA GETİRİLDİ
 
Trabzon’da 24 Haziran günü 5 yıl önce kardeşini öldüren Hasan A.’nın yakınları Cani A. ve Nihat A.’nın olduğu dükkana giden İbrahim C. belindeki ruhsatsız silahı çekerek amca yeğene ateş etmişti. Kolundan yaralanan Cani A. saldırganın silahını alarak karşılık vermiş, ardından da etkisiz hale getirmişti. Olaydan sonra yaralanan Cani A ve Nihat A. tedavinin ardından serbest kalırken, hayati tehlikeye atlatan İbrahim C. ise ifadesi alınmak üzere savcılığa çıkarıldı.

İFADE VERDİ, TUTUKLANDI

Savcıya ifade veren İbrahim C.,  sarhoş olduğunu, pasaja yanlışlıkla girdiğini ve kimseyi öldürme kastının bulunmadığı ileri sürdü.  Nöbetçi mahkemeye sevk edilen saldırgan tutuklandı. Olayla ilgili soruşturmayı yürüten savcının önümüzdeki günlerde iddianameyi hazırlayıp, ağır ceza mahkemesine göndereceği öğrenildi. Bu arada tutuklanan saldırganın tedavisinin sürdüğü öğrenildi.