Adana'da konfeksiyon atölyesinde çalışan işçiler ile patron arasında maaş yüzünden çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Kavgada, öfkeli işçilerden biri, patronunun kulağını ısırarak kopardı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan İlçesine bağlı Türkocağı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, maaşları geciken işçiler, konfeksiyon atölyesinin sahibi Ali Gülsoy'dan (39) paralarını istedi. Parayı ödeyemeyeceğini söyleyen Gülsoy ile işçiler arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında işçilerden biri Ali Gülsoy'un sol kulağını ısırarak kopardı. Gülsoy'un yaralandığını gören yakınları da kavgaya müdahale etti. Sopaların da kullanıldığı kavgada 4 kişi yaralandı. Bu arada olayın ihbar edilmesiyle olay yerine gelen polis ekibi, kavganın daha da büyümesinin önüne geçti. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye sevk edilirken kavgaya karışanlar, gözaltına alındı.

Kulağının yarısı kopan patron Ali Gülsoy ile işçilerden durumu ağır olan Serten Gürlekoğlu tedavi altına alındı. Hafif yaralı olan 2 işçiye ise ayakta müdahale yapıldı.