Marmaris ilçesine bağlı Çamlı köyünde ayrı yaşadığı eşi ile gönül ilişkisi olduğunu iddia ettiği şahsı darp edip sol elini baltayla kesen şahıs, suç aletiyle birlikte yakalanarak adliyeye sevk edildi.

N.İ.'nin eşi N.İ., 1,5 yıl önce Çamlı köyünde yaşayan K.K.'nin (65) kanser hastası olan eşine bakıcılık yapmaya başladı. Kadın yaklaşık 1 yıl önce hayatını kaybetti ve iddiaya göre N.İ. ile K.K. arasında ilişki başladı. N.İ., K.K. ile Çamlı köyünde yaşamaya başlarken, bu duruma öfkelenen koca, iddiaya göre ikiliyi zaman zaman ikaz edip, ilişkiye son vermelerini istedi. N.İ., dün akşam saatlerinde Çamlı köyündeki K.K.'nin evini basarak, K.K.'yi balta ile yaraladı ve sol kolunu bileğinden kesti.

Kanlar içinde kalan K.K., vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Kopan eli de muhafaza altına alınan K.K., buradaki tedavinin ardından elinin dikilmesi için, getirildiği Dalaman'dan ambulans uçakla Konya Mevlana Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay yerinden firar eden öfkeli koca ise, jandarma tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlı, Çetibeli Karakolu’ndaki ifadesinin ardından Marmaris'te adliyeye sevk edildi. N.İ.'nin olayda kullandığı av tüfeği ve balta da jandarma tarafından adliyeye getirildi.