Denizli’de, madde bağımlısı genç, bir binanın üçüncü katının penceresine silahla çıktı, gencin babası ise oğlunun bu durumlara düşmesinden dolayı isyan etti.
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bulunan Atatürk Parkı’nın karşısındaki bir binanın üçüncü katındaki bir ofise giren Uğur K.(23) isimli bir genç pencereye elinde silahla çıktı. Bu sırada havaya ateş açan genci görenler durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. Pencereye çıkan Uğur K., ilginç hareketleri ile dikkat çekti. Türk Bayrağı açan madde bağımlısı olduğu belirtilen genç, bir ara yanındaki kolonya şişesini pencereden aşağı döktü. Gencin elinde silah olması sebebiyle polis yoldan kimsenin geçmesine izin vermezken, özel harekat polislerine de haber verildi.

ÖZEL HAREKAT OPERASYON YAPTI
Olay yerine gelerek hazırlıklarını tamamlayan ekipler, çelik yelek ve uzun namlulu silahlarıyla birlikte olayın olduğu kata çıktı. Kapıyı kırarak içeri giren özel harekat polisleri madde bağımlısı genci yere yatırarak etkisiz hale getirdi. Aşağıya indirilen Uğur K., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayın meydana geldiği kattaki işlerini bitiren özel harekat polisleri aşağı indikleri sırada vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı. Polisler daha sonra araçlarına binerek uzaklaştı.

BİR BABANIN ÇARESİZLİĞİ
Uğur K.’ın babası Zafer K. da olay yerine geldi. Oğlunun halini gören baba Zafer K. sinir krizleri geçirdi. Oğlunun polis tarafından aşağı indirilmesinin ardından gözyaşlarına boğulan baba Zafer K., "Ben 7 yıldır uğraşıyorum. Hiçbir tedaviyi kabul etmiyor. Sonuna kadar mücadele edeceğim. Tedaviyi kabul etmediği için hastaneye alınmıyor. Sabahlara kadar uyumuyorum. Bu derdin çaresi yok. Nerede kalacağım, ne yapacağım ben. Yardım edin bana. Düşmanımın başına gelmesin bu olay" dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)