Ligde sezona oldukça kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş aynı kötü performansını UEFA Avrupa Ligi gruplarında da devam ettiriyor. Oynadığı iki maçtan da mağlubiyetle ayrılan temsilcimiz son alınan yenilgi ile birlikte daha 2 hafta oynanmasına rağmen gruptan çıkma şansını oldukça azalttığı görülüyor. Son Wolverhampton maçında istekli futbola rağmen pozisyona girmekte zorlanan Beşiktaş uzatma dakikalarında yediği gol ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Maç sonunda tribünlerden yapılan istifa tezahüratına ilişkin ise Teknik direktör Abdullah Avcı önemli ve oldukça sert açıklamalarda bulunduğu görülüyor.

Kimse Benim Antrenörlüğümü Sorgulamasın

Abdullah Avcı maç sonu değerlendirmesinde kimsenin kendi antrenörlüğünü sorgulamayacağını bu duruma 20 senelik bir birikim ve mücadele ile geldiğini ifade etti. Maça oldukça istekli başlamalarına rağmen böyle bir rakibe karşı pozisyon bulmanın oldukça zor olduğunu ifade eden Abdullah Avcı Burak'tan sonra diğer santrforları Güven'in de de sakatlanması ile hücumda oldukça alternatifsiz kaldıklarını ifade etti. Sakatların düzelmesi ile alternatifli bir kadro ile çıkışa geçeceklerini ifade eden deneyimli hoca taraftarlardan da destek istedi.

Ljajic'e Sitem

Abdullah Avcı basın toplantısında Adam Ljajic'e ayrı bir parantez açtığı görülüyor. Oyuncunun performansından şikayet eden Abdullah Avcı Ljajic oldukça yetenekli ve beklentinin oldukça yüksek olduğu bir oyuncuları olmasına rağmen bu sezon için ondan yeterli verimi alamadıklarını ve bu durumu ona da söylediğini ifade etti. Beşiktaş'ın tüm lig ve UEFA Avrupa ligi maçlarını Axessbet arayıcılığı ile takip edebilirsiniz.