Başkent’te bir okul servis aracı ile çarpışan hasta nakil aracı takla attı. Kazada 5 kişi yaralanırken, okul taşıtının içinde öğrenci bulunmaması faciayı önledi.

Kaza, sabah saatlerinde Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Akdeniz Caddesi’nin kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Akdeniz Caddesi’nde seyir halinde olan Ersin Biriken’in kontrolündeki 06 DP 7270 plakalı özel bir diyaliz merkezine ait hasta nakil aracı ile Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde seyir eden Bekir Yıldırım kontrolündeki 06 C 3861 plakalı okul taşıtı ile çarpıştı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Sağlık ekipleri takla atan hasta nakil aracında bulunan Ersin Biriken, Varol Cihan, Döndü Kaplan ve Güven Güdücü’ye hemen müdahale ederken, aynı araçta bulunan Emine Güneş'i kurtarmak için itfaiye ekipleri çalışma yaptı. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkarılan Emine Güneş hastaneye kaldırıldı.

Kaza yapan okul taşıtında hiçbir öğrencinin bulunmaması belki de bir felaket yaşanmasının önüne geçti. Okul taşıtının sürücüsü Bekir Yıldırım kazayı yara almadan atlattı.