Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşayan Kader Can Kılcı’nın evine giren hırsız 30 bin TL’lik biriktirdiği tedavi parasını çaldı.
Olay, Antalya’nın Manavgat ilçesi Yukarı Pazarcı Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde bir apartmanın 2. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özlem Ataoğlu’nun felçi oğlu Kader can Kılcı ile birlikte kiracı olarak oturduğu dairede kasasında bulunan 30 bin lira civarında parası çalındı. Evde kimsenin olmadığı bir vakti fırsat bilen kişi ya da kişiler daireye girip içi para dolu kasayı alarak kayıplara karıştı.
“İNŞALLAH HIRSIZ VİCDANA GELİR”
Olayın polise bildirilmesinin ardından zanlıların yakalanması için çalışma başlatılırken paraların felçli gencin tedavi masrafı olduğu ortaya çıktı. Biriktirdikleri parayı çaldırdıkları için perişan olduklarını belirten omurilik felçli Kader Can Kılcı, kasada 31 adet çeyrek altın, 6-7 bin lira dolayında nakit para ile 15 bin lira dolayında senet bulunduğunu belirtti. 2010 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik felci geçirdiğini anlatan Kılcı, "Hastane raporlarım, ailemin senedi ve ziynet eşyalarının dışında yaklaşık 6 yıldır biriktirdiğim para, çeyrek altınlarım vardı kasada. Bu paraları tedavim için biriktiriyordum. İnşallah hırsız vicdana gelir. Onca yıl biriktirdiğim paralarımı getirir" diye konuştu.
(İHA)