Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde bir kişi, girdiği psikolojik bunalım sonucu önce kayınvalidesini kolundan bıçakladı, sonra evin balkonuna çıkarak intihar girişiminde bulundu. Alkollü şahsı polis ekipleri kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce eşi ile tartışan 1 çocuk babası Gürhan Y. (31), girdiği psikolojik bunalım sonrasında alkol alıp önce kayınvalidesini kolundan bıçakladı, sonrasında 'kızım Gülce’yi görmek istiyorum' diyerek evinin balkonuna çıkıp intihar etmek istedi.

Gürhan Y.'yi balkonda gören ablası ve akrabaları, intihar etmemesi için ikna etmeye çalıştılar. İkna çabaları sonuç vermeyince hemen polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen polis ekiplerince şahıs ikna edilmeye çalışılırken, 112 sağlık ekipleri de sedye hazırlandı. İkna çalışmalarında polis ekipleri de başarılı olamayınca olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. İtfaiye ekiplerini gören Gürhan Y., "Yaklaşmayın yoksa atlarım" deyince itfaiye ekipleri olay yerinden uzaklaştırıldı.

Polis ekiplerinin Gürhan Y. ile konuşmasından faydalanan itfaiye erleri ve vatandaşlar balkonun altına branda açtılar. Branda açılınca evin içerisinde bulunan polis ekiplerince alkollü şahsa müdahale edildi. Etkisiz hale getirilen şahıs balkondan evin içerisine alındı. Alkollü olduğu iddia edilen Gürhan Y. ambulansla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kolundan yaralanan kayınvalide ise sağlık ekiplerince ayakta tedavi edildi. Polis ekiplerince olayla ilgili soruşturma başlatıldı.