Ankara’nın Mamak ilçesinde beton mikserinin banliyö alt geçidine sıkışmasıyla oluşan yoğun trafikte başka bir trafik kazası daha meydana geldi. Otomobil ile kamyonetin karıştığı maddi hasarlı trafik kazası sonrasında tekmeli-yumruklu kavga çıktı.
Olay, Mamak Caddesi üzerindeki banliyö alt geçidinde meydana geldi. Yaşar B. idaresindeki 06 DRS 24 plakalı özel bir inşaat firmasına ait beton mikseri, Kayaş-Sincan Banliyö treninin üstünden geçtiği 3 metre yüksekliğindeki alt geçitten geçmeye çalışınca geçidin girişinde sıkıştı. Sürücü Yaşar B. "Asfaltı yükseltmişler. Daha önce buradan mikserle geçiyordum. Yeni asfalt döktükleri için bilemedik, takıldık. Asfalt yükselince mecburen değdi. Çıkmak için çok denedim ama daha fazla zarar verdim" dedi. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü, beton mikserinin boş olduğunu söyledi. Sürücü, kamyonun lastiklerini indirerek aracı sıkıştığı yerden çıkarmaya çalıştı ancak sonuç alamadı.

TEKMELİ-YUMRUKLU KAVGA
Alt geçide sıkışan beton mikseri nedeniyle oluşan yoğun trafikte başka bir kaza daha yaşandı. 35 YK 469 plakalı otomobil, 66 KL 838 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Maddi hasarlı kazanın ardından sürücüler arasında yaşanan tartışma kısa bir süre sonra tekmeli-yumruklu kavgaya dönüştü. Hızını alamayan otomobil sürücüsü ve yakınları, kamyonet sürücüsüne tekme tokat saldırmaya başladı. Bir anda 4 kişinin arasında kalan kamyonet sürücüsü kendini elindeki şerit metreyle savunmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Kavgayı olay yerine gelen polis ekipleri ayırdı. Canını zor kurtaran kamyonet sürücüsü daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştı.
(İHA)