Eskişehir'de cinnet geçirerek eşini ve 2 yaşındaki oğlu bıçakla yaraladıktan sonra intihara teşebbüs eden zanlı, sevk edildiği adliye girişinde gazetecilere yaralı oğlu için ‘Allah şifasını versin’ dedi.

Kurtuluş mahallesi Yunus Emre caddesi üzerinde bulunan Sezer Apartmanı'nda sabaha karşı 04.00 sıralarında meydana gelen olayda, inşaat işçisi olan 58 yaşındaki 2 çocuk babası Yaşar A. cinnet geçirerek önce 39 yaşındaki eşi Gülcan A.'yı, daha sonra da 2 yaşındaki oğlu Yusuf A.'yı ekmek bıçağı ile öldürmek istemişti. Apartmandaki gürültüler üzerine komşular 155'i aramış, olay yerine gelen ekipler anne ve oğlunu kapıyı kırarak kurtarmış, Yaşar A.'yı ise yaralı şekilde ele geçirmişti.

KANLI GÖMLEKLE ADLİYE GETİRİLDİ

Emniyette götürülen şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliye binasına getirilen şahıs, basın mensuplarının olayı niçin gerçekleştirdiği yönündeki soruya karşılık, oğlu için ‘Allah şifasını versin’ dedi. Yaşar A.’ın olay anında üzerinde bulunduğu kanlı gömleği ile adliye binasına girdiği sırada görüldü.

ANNENİN DURUMU İYİ, 2 YAŞINDAKİ YUSUF'UN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Olay sonrasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'e kaldırılarak tedavi altına alınan annenin yoğun bakımda çıktığı, oğlu Yusuf A.’ın ameliyatta olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

“KOMŞULAR OLAYA İNANAMADI”

Apartman sakinleri olayı Yaşar A. tarafından yapılmasına anlam veremediklerini söyledi. Uzun zamandır hiçbir sorun yaşamadıkları Yaşar A. hakkında görüş belirten bazı komşular "Bu zamana kadar kimseye bir zarar verdiğini görmedik. Çok efendi biriydi. Böyle bir olayı nasıl yaptı anlamış değiliz" dediler.