Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, yanan araç içerisinde tanınmayacak derecede bulunan şahsın, cinayete kurban gittiği öğrenildi. Olayın faili olduğu iddia edilen 2 şahıs yakalandı.

ÖNCE ÖLDÜRÜP SONRA YAKTILAR
Olay, Turgutlu ilçesi ile Osmancık Mahallesi’nde meydana geldi. Yol kenarından geçen dere yatağında yanar halde görülen 35 KD 9159 plakalı araca, itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangını söndüren itfaiye, yolcu koltuğunda tanınmaz halde yanmış bir ceset olduğunu tespit etti. Durum jandarma ekiplerine intikal etti. Aracın Salı günü İzmir’in Buca ilçesinde bulunan bir galeriden Adem Dönmezer (35) tarafından satın alındığı öğrenildi. Araç içindeki cesedin de yine Dönmezer’e ait olduğu ve tabanca ile öldürüldüğünü belirlendi. Olayla ilgili araştırmayı derinleştiren ekipler, MOBESE kayıtlarını incelemeye aldı ve iki şüpheli üzerinde yoğunlaştı.

CİNAYET SİLAHI DA ELE GEÇİRİLDİ
MOBESE kameralarına takıldığı belirtilen şahıslar, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Turgutlu Devlet Hastanesi yakınlarında bulunan çarşıda yakalandı. Şüpheliler S.G. (28) ile İ.S.’nin (25) üzerinde, olayda kullanıldığı tespit edilen ve şarjöründe 6 mermi bulunan 7,65 mm tabanca ile kutu içerisinde 13 adet fişek ele geçirildi. Alacak meselesi nedeniyle yaşandığı düşünülen olayda faillerin, Adem Dönmezer’i tabanca ile öldürdükten sonra otomobiliyle birlikte yaktıkları ve bölgeden başka bir araç ile kaçtıkları iddia edildi.
Gözaltına alınan zanlıların sorgusu devam ediyor.
(İHA)