Aksaray’da kaldırımda eroin içerken yakalanan genç polis ekiplerine, “Bonzai içiyordum onu bıraktım eroine başladım. 1 aydır bu zıkkımı içiyorum, bu hepsinden pis ağabey” dedi.
Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu bağımlılarının gezdiği ve bulunduğu tüm bölgeleri abluka altına alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Çerdiğin Mahallesi Hashas Caddesi üzerinde devriye atarken bir şahsı şüphe üzerine takibe aldı. KOM ekipleri şahsı bir süre takip ederken, şüpheli genç bir kuytuya girdi ve jelatine sarılı eroini çıkardı. Eroini tam içmek üzereyken harekete geçen polis 18 yaşındaki U.G.’yi yakaladı. U.G.’nin üzerinde arama yapan polis bir miktar eroin maddesi ele geçirirken, yapılan sorgulamasında şahsın daha önceden de eroin kullandığı ve ticaretini yaptığı ortaya çıktı.
Gazetecilerin "Ne içtin" sorusuna U.G., “Bonzai içiyordum bıraktım onu. Bir aydır içiyorum. Eroin çekiyorum. Düşürdüler beni abi. Arkadaş ortamı işte, bildiğin arkadaş ortamı, başka bir şey değil. Takıldık ite köpeğe, o oradan teklif etti, bu buradan teklif etti, birini reddettik, ikisini reddedemedin. Bir aydır içiyorum abi. Bir aydır bu zıkkımı içiyorum. Bu hepsinden pis abi” dedi.
(İHA)