Ordu'da birçok kez intihar etmek isteyen şahıs, kendisine para teklifi edildiğinde ya da şovunun başarısız olacağını düşündüğü anda girişimini sonlandırıyor.

Geçtiğimiz günlerde Ordu’da ikiz kez intihara kalkışan, ilk girişiminde İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın intiharın günah olduğunu belirtmesi ile, ikinci girişimde ise bulunduğu Ünye’de polislerin kendi arasında para toplaması ile vazgeçirilen Sarıöz'ün daha önce de çeşitli intihar girişimilerinde bulunduğu öğrenildi.

İntihar etmeyi düşündüğü sırada gözüne kestirdiği yüksek binaya çıkan ve ayaklarını aşağı sarkıtan Hasan Sarıöz, epilepsi akciğer kanseri, sara, şeker gibi hastalığı olduğunu, borç batağında olduğunu, çocuklarının çadırda yaşadığını, arabasının haksız yere bağlandığını söyleyerek intihara kalkışıyor. Kendisini ikna etmeye çalışanlara bir süre aldırış etmeyerek şovunu yapan Sarıöz, daha sonra kendisine para teklifi edildiğinde ya da intihar şovunun başarısız olacağını düşündüğü anda girişimini sonlandırıyor.

Bu oyunu uzun süredir yapan Sarıöz’ün çeşitli tarihlerde yapmış olduğu ve ulaşılabilen intihar girişimleri ve tarihleri şu şekilde:

07 Ağustos 2007 Samsun Merkez

12 Şubat 2008 Trabzon’un Araklı İlçesi

21 Şubat 2008 Çanakkale Merkez

22 Şubat 2008 Edirne’nin Keşan İlçesi

2011 Kastamonu Merkez

2011 Samsun’un Terme İlçesi

2011 Adana Merkez

01 Eylül 2013 Ordu Merkez

06 Eylül 2013 Ordu’nun Ünye İlçesi