Eskişehir’de bulunan toptancılar sitesinde sıvı yağ satan bir firmayı, Bilecik'in Osmaneli ilçesinde iş yeri varmiş gibi adres gösterip dolandırmak isteyen 2 kişi polis ekipleri tarafından yakalandı.

Edilinen bilgiye göre, Eskişehir’de faaliyet gösteren ve ayçiçeği yağı toptan satışını yapan bir firmanın dolandırıldığı ihbarı üzerine harekete geçen Osmaneli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gelen şikâyet üzerine araştırma başlattı. Polis ekipleri, şüphelilerin, ayçiçeği yağı toptan satışını yapan şirketleri telefonla arayarak sipariş verdikleri, daha sonra sıvı yağları getiren firma yetkililerini oyalayarak yağları aldıktan sonra herhangi bir bahane ile olay yerinden kaçtıklarını tespit etti. Yapılan çalışmalar sonucu, olaylara karıştıkları tespit edilen U.V. (34) ve H.G. (50) isimli şahıslar, 18 kiloluk 200 teneke sıvı yağlar ile birlikte yakalandılar.

Osmaneli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yakalanan 2 şüpheliyi sorguları yapılmak üzere karakola getirdiler ve 200 teneke sıvı yağı şirket yetkililerine teslim ettiler.

Firma yetkilisi, yağlarını alırken, başta Osmaneli Emniyet Müdürü Hicri Görgün’e ve tüm emniyet personeline bu duyarlı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Diğer yandan şüpheliler, polis sorgularının ardından Osmaneli Adliyesi'ne sevk edildiler.