Osmaniye’de dün gece geç saatlerde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 2 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Musa Şahin Bulvarı Askeri Lojmanlar civarında meydana gelen olayda, cadde üzerinde karşılaşan iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüşürken, çok sayıda silah sesinin duyulması üzerine bölgeye polis ve 112 Acil Servis sevk edildi. Olay yerinden yaralı olarak alınan Ali Amanvermez ve Hakkı Sesli hastaneye kaldırılırken, yolda hayatını kaybetti. Kavgaya karışan şüphelilerin yakalanması için bölgede zırhlı polis araçlarının da katılımıyla geniş çaplı arama başlatıldı.

İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren de olay yerine gelerek şube müdürlerinden bilgi aldı. Musa Şahin Bulvarı üzerinde meydana gelen olay sonrası Osmaniye-Adana yönü yaklaşık iki saat ulaşıma kapatıldı.

Olay yeri inceleme ekipleri, kavganın gerçekleştiği yerde çok sayıda mermi kovanı tespit etti. Olay sonrası şüphelilerin yakalanması için çelik yelekler giyen polisler, ara sokaklarda, bahçelerde ve kentin giriş çıkış noktalarında oluşturulan uygulama noktalarında arama tarama faaliyetlerine başladı. Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.