Dekorasyon alanında gelişme gösterirken ev ve iş yerlerinde kırlent kullanımında artış görülür. Bunun nedeni ise özel tasarım olarak hazırlanan kırlentlerin piyasaya çıkmasıdır. Keten kumaş, poplin kumaş, kaz tüyü kumaş olarak yapılan kırlent çeşitleri renkleri ve desenleri ile göz alır.

Alıcısına görsellik sunan kırlent modelleri böylece ev ve iş yerlerini süsler. Bilgisayar baskılı kırlentlerin yanı sıra nakış isleme olarak da kırlentler bulunur. Kişiler kullanacakları ortamın dekorasyonuna uygun olarak renk ve desen seçimi yapar.

Desenli Kırlent

Desenli kırlent modelleri son zamanlarda fazlaca tercih edilir. Sade ev dekorasyonlarının ışıltısı olan kırlentler ortama renklilik ve canlılık katmak için kullanılır. Özellikle zıt koltuk renkleri ile yapılan kombin sonucunda ortaya harika görüntüler çıkar.

İçindeki canlılığı ortaya çıkarmak isteyen her kadın evini ve iş yerini desenli kırlentler ile döşer. Özellikle kafe ve benzeri işletmelerde daha çok tercih edilen bir üründür. Rahatlık sağlaması yönünden de oldukça önemlidir. Sizler de desenleri ve renkleri ile göze hitap kırlent çeşitlerini görmek için https://www.madamecoco.com/kirlent/ sitesine girebilirsiniz.