Her ne kadar bilgisayarlar her zaman en çok kullanılan cihazlar arasında yer almaya devam etse de tabletler ve akıllı telefonlar gün geçtikçe daha fazla tercih edilmekte, daha pratik ve işlevsel olmayı başarmaktadırlar.

Bilgisayarlardan, tabletlerden ve akıllı telefonlardan yeterince yararlanabilmek adına çeşitli programların, uzantıların, dosyaların kurulması gerekmektedir. Tam da bu noktada karşımıza download kavramı çıkmaktadır.

Download internette yer alan bütün verilerin ve dosyaların bilgisayarlara, tabletlere ya da akıllı telefonlara transfer edilmesi işlemini ifade eder. Bu işlem, internet ağındaki verileri kendi cihazlarımıza aktarmak, görüntülemek ve kaydetmek için kullanılır. Türkçe karşılığı da zaten “indirme” şeklindedir.

Günümüzde pek çok download sitesi mevcuttur ve buralarda bilgisayarlarımızı, mobil cihazlarımızı daha etkin kullanabilmemiz için pek çok program hazır bulunmaktadır. Buralarda aradığınız programı bulduktan sonra genellikle tek yapmanız gereken free download linkine tıklamaktır. Ardından dosya cihazınıza indirilecek, nereye indirmek istediğiniz, indirip indirmemeye dair kararınız sorulacaktır. Dosyanın nereye kaydedileceğini seçtikten sonra da dosya çekimi yapılmaktadır.

Dosya download edilip dosyaya alındıktan sonra klasörden çalıştırabilirsiniz. Dosyanın büyüklüğüne ve bağlantı hızınıza göre indirme hızınız değişecektir. Hatta çok büyük dosyaların çekilmesi için bazı yardımcı programlar da kullanılabilmektedir.

Softmedal’in Sağladığı Download Ayrıcalıkları

Download hususunda bazı önemli hususlar vardır. En önemlisi de güvenilir bir site bulmaktır. Çünkü çeşitli indirme sitelerindeki dosyalar virüs taşıyabilmekte ya da korsan yazılımlar barındırabilmektedir. Bu da cihazlarınıza zarar verebilmekte, kullanamamanıza neden olmakta ve veri güvenliğinizi riske atabilmektedir. Bu nedenle güvenilir bir siteden dosya indirmeniz gerekir.

Softmedal.com dünyanın en büyük download sitelerinden birisi olarak hizmet vermektedir. Çok uzun yıllardır internet kullanıcılarının hemen her türlü program, dosya indirme ihtiyaçlarına karşılık veren site, bugüne kadar yüz milyonlarca indirme sağlamıştır. Mobil ve Windows cihazlarınız için aradığınız hemen her uygulamayı bulabilmenizi sağlayan site pek çok ayrıcalığı bir arada sunmaktadır. Bunların bazılarını şöyle sıralayabiliriz:

  • İnternetteki programların sürekli güncellenmesi gerekir. Güncellemeler sayesinde kullanıcı deneyimleri sürekli geliştirilir. Daha hızlı, daha pratik kullanım olanağı sağlandığı gibi güvenlik seviyeleri de arttırılır. Softmedal.com sahip olduğu uygulamaları her gün düzenli aralıklarla güncellemekte, böylece kullanıcılara daima daha temiz, en güncel versiyonda hizmet vermektedir.
  • İnternetteki dosyaların kolay indirilebilir olması kullanıcı deneyimini arttırır. Site bu anlamda son derece sade bir arayüze sahip. Aradığınızı çok rahat bulabilmenize ve çok pratik şekilde bilgisayarınıza, mobil cihazınıza indirme fırsatı veriyor. Birkaç adımda ihtiyacınız olan programa sahip olabiliyorsunuz.
  • Download sitesi çok fazla uygulama barındırıyor. Fakat herkesin her uygulamaya ihtiyacı olmayabilir. Bu nedenle istediğiniz programı en kolay biçimde bulabilmeniz gerekir. Sitede farklı filtrelemeler yaparak dilediğiniz uygulamaları bulabilir, kategori seçimleri yapabilir, en çok indirilenleri görebilirsiniz.
  • Bilgisayarlarda ve mobil cihazlarda çeşitli işletim sistemleri kullanılmakta ve bunların her birisi için farklı özelliklerde programlara ihtiyaç duyabilmektedir. Site Windows, Mac, Linux, Android gibi farklı işletim sistemlerinde kullanabileceğiniz binlerce uygulamaya ev sahipliği yapmaktadır.
  • Softmedal.com programları kategorilere ayırmıştır. Her kategoride binlerce güncel versiyona sahip uygulama yer almaktadır. Üstelik bütün programları ücretsiz indirmeniz mümkündür. Hangi kategoride bir programa ihtiyacınız varsa rahatlıkla kategori seçimi yapabilir, programları görebilir ve indirme yapabilirsiniz.

Onlarca Kategoride Download Fırsatı

Softmedal.com çok fazla kategoride uygulama bulunmaktadır. Bunlar aynı zamanda cihazlarınızın farklı ihtiyaçlarını karşılayabilmenizi ve dilediğiniz gibi kullanabilmenizi sağlamaktadır. Bu kategorilerin başında browserlar gelmektedir. Yani arama motoru uygulamaları. Burada Google Chrome, Mozilla Firefox, UC Browser, Opera, Safari, Tor Browser ve çok daha fazlası yer almaktadır. Bu sayede sizin için en uygun arama uygulamalarını bulup güvenle indirebilirsiniz.

Bir diğer download kategorisi VPN’lerdir. İnternette özgürce dolaşabilmeniz, kimliğinizi ifşa etmeden sörf yapabilmeniz ve yasaklı sitelere girebilmenizi sağlayacak VPN uygulamalarını burada bulabilirsiniz. Warp VPN, Windscribe, Betternet, ExpressVPN, DotVPN, AVG VPN ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz.

Antivirüs kategorisinde cihazlarınızı zararlı yazılımlara, virüslere karşı güvende tutabileceğiniz uygulamalar yer almaktadır. Burada her biri güvenilir, sertifikalı, cihazlarınızda yüksek verimlilik gösterecek antivirüs programlarına erişebilirsiniz. Norton Antivirüs, Avira Antivirüs, Bitdefender Antivirüs, AVG Antivirüs, Avast Antivirüs ve çok daha fazlasına sahip olabilirsiniz.

Sitede download yapabileceğiniz pek çok oyun da bulunuyor. Game kategorisi içindeki binlerce oyunla eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Gerek tek başınıza oynayabileceğiniz gerekse online olarak arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz birçok oyunu sitede bulup indirebilirsiniz.

Communication kategorisinde dünya çapında kullanılan iletişim uygulamaları yer almaktadır. Burada WhatsApp, Zoom, Skype, Discord, Viber, BiP Messenger ve çok daha fazla uygulamayı bulabilir, temiz biçimde indirip cihazlarınıza kurabilirsiniz.

Site üzerinden indirme uygulamalarını da indirebilirsiniz. Downloaders kategorisinde yer alan uygulamalarla videoları, ses dosyalarını ve çok daha fazlasını cihazlarınıza indirebilirsiniz. Bunun için Internet Download Meneger, YouTube Music, Orbit Downloader, MediaGet, JDownloader, FlashGet ve çok daha fazla uygulamayı download edebilirsiniz.

Softmedal Tayland, İran ve Güney Kore Sayfaları

Softmedal.com çok farklı dillerde yayın yapıyor ve bu sayede dünya çapında en çok tercih edilen download sitelerinden birisi olmayı başarıyor. En çok kullanıldığı ülkelerden birisi Tayland olarak karşımıza çıkıyor. 70 milyona yakın nüfusa sahip Asya ülkesi teknolojik gelişmişlik açısından üst seviyede yer alıyor. Dilerseniz ดาวน์โหลด bağlantısına tıklayarak sitenin Tayland adresine giriş yaparak telif hakkı olmadan ülkede kullanabileceğiniz uygulamalara erişebilirsiniz.

İnternet yasaklarıyla öne çıkan İran sitenin en çok kullanıldığı yerlerden bir diğeridir. Özellikle VPN uygulamaları İran’da çok fazla tercih edilmekte, sitenin sahip olduğu uygulamalar adeta hayatı kolaylaştırmaktadır. Eğer ihtiyacınız olan şey kaliteli ve ücretsiz bir VPN programı ise fa.softmedal.com alanında Softmedal İran sayfasına erişebilir, kaliteli VPN uygulamaları başta olmak üzere birçok güncel uygulamayı ücretsiz download edebilirsiniz.

Benzer biçimde Softmedal Güney Kore sayfasında da çok sayıda ücretsiz uygulama sizleri beklemekte, aradığınız her şeyi kolayca bulma fırsatı vermektedir. Softmedal Güney Kore sayfasına da yine aynı şekilde ko.softmedal.com alanından ulaşabilir ve Windows, Android başta olmak üzere pek çok platform için yayınlanan, binlerce güncel versiyona sahip uygulamayı ücretsiz download etmenin keyfini yaşayabilirsiniz.