İzmir’in Bergama ilçesinde, aşırı hız yapan otomobil ormanlık bölgede piknik yapan vatandaşların üzerine savrulurken, faciadan son anda dönüldü. Kazada, araç içesindeki sürücü ve yolcular yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza dün gece 21.00 sıralarında Bergama Belediyesi Kleopatra Sosyal Tesislerinin de bulunduğu bölgede meydana geldi. 16 JK 84 plakalı aracın sürücüsü A.A. ( 19), aşırı hızla birlikte direksiyon hakimiyetini kaybederek alanda piknik yapan vatandaşların üzerine savruldu. A.A., son anda aracın direksiyonunu kırıp, muhtemel bir faciayı önledi. Araç, daha sonrada tel örgüleri açtıktan sonra bir ağaca çarparak durabildi.

PİKNİK YAPANLARIN İÇİNE DALSAYDI FACİA KAÇINILMAZDI
Kaza sonrasında araç içerisinde bulunan sürücü ve yolcularla beraber toplamda üç kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, durumu ağır olan aracın şoförü A.A., yapılan ilk müdahalenin ardından İzmir’e sevk edildi. Piknik yapan vatandaşlar ise olayın şokunu üzerinden atlatamadı. Bazı vatandaşlar olay sonrasında gözyaşlarına boğuldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)