Edirne'nin Keşan ilçesinde otomobilin polis otosuna çarpması sonucu meydana gelen kazada 2'si polis memuru 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 22 A 8343 plakalı polis otosuyla Enez Kavşağı’ndan Sanayi Kavşağı yönüne seyreden Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli trafik polisi Özgür Tuncel (22), karşı yönden gelen 45 plakalı bir kamyonun şerit değiştirmesiyle, kamyona çarpmamak için frene bastı. Bu sırada polis otosunu hemen arkasında seyreden İsmail Ünver (67) yönetimindeki 34 JGM 66 plakalı otomobil, polis otosuna arkadan çarptı.

Kazada her iki otomobilde de büyük ölçüde maddi hasar oluşurken, polis otosunun sürücüsü Özgür Tuncel ve yanında bulunan trafik polisi Cahit Bozkurt (42) ile otomobil sürücüsü İsmail Ünver ve otomobilde bulunan Cemile Ünver (66), Hafize Topçu (61) yaralandı.

Hafize Topçu, 112 Acil Servis ambulansı ile Keşan Devlet Hastanesine kaldırılırken, diğer yaralılar ise polis araçları ile hastaneye götürüldü. Kaza nedeniyle yolda trafik akışı bir süre tek şeritten verilirken, araçların çekici ile kaldırılmasından sonra yol normal trafiğe açıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.