Kocaeli'nin İzmit Balören Köyü yolu üzerinde bir otomobilin kontrolden çıkarak tarlaya uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kocaeli'nin İzmit Balören Köyü yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre Ceyhun U. (21) idaresindeki 41 DC 673 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki tarlaya uçtu. Takla atan otomobilde sürücünün babaannesi Hanife U. (69) ile dedesi Ali U. (70) bulundukları yerde sıkıştı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları müdahalenin ardından yaralıları sıkıştıkları yerden çıkarttı.

İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar daha sonra ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Takla atarak kullanılamaz hale gelen otomobil ise çekici ile olay yerinden alınarak otoparka götürüldü. Araç sürücüsü Ceyhun U.'nun asker olduğu ve izine geldiği öğrenildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken jandarma ekipleri kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.