Adana'da otomobilin içinde uyuyan 11 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı.

Antalya'da yaşayan 31 yaşındaki Ş.S., kısa süre önce kızı E.S.'yi de yanına alarak Adana'ya geldi. Ş.S., 14 Ağustos 2013'te gece geç saatlerde Sarıçam ilçesindeki bir bara iş görüşmesine gitti. Otomobilin arka koltuğunda kızı yatarken kendisi ise bar işletmecesi ile görüşmek için bara girdi.

Bu sırada barda eğlenen Nazmi G., aldığı aşırı derecede alkolün etkisiyle konsomatrisler ile tartışınca kovuldu. Bardan atılan Nazmi G., bar önüne park edilmiş otomobilin arka koltuğunda uyuyan E.S.'yi fark etti. Önce etrafına bakındı. Kimsenin olmadığını görünce elini açık olan pencereden içeri uzatıp kapıyı açarak içeri girdi.

İddiaya göre, uyuyan E.S.'ye cinsel istismarda bulunurken küçük kız uyanıp, "Kurtarın beni" diye bağırarak çığlık attı. Kendisine tecavüz etmeye kalkışan Nazmi G.'yi de ayaklarıyla iteklemeye başladı.

Küçük kızın çığlıklarını duyan yoldan geçen bir kişi, otomobilde Nazmi G.'yi görünce bar önünde bulunanlara haber verdi.

Kalabalık otomobilin kapısını açıp Nazmi G.'yi tekme tokat döverek linç etmek istedi. Anne Ş.S. de gelip, şahsa vurmaya başladı.

Küçük kız diğer kapıdan dışarı çıkartılırken, olay yerine gelen polis zanlıyı linç edilerek öldürülmekten son anda kurtarıp, polis merkezine götürdü. Otomobilde küçük kıza tecavüz girişimi ise barın güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

Nazmi G. tutuklanırken, Adana 17. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 12 yıl hapis cezası ile cezalandırılması istemiyle hakim karşısına çıktı. Barda arkadaşlarıyla alkol aldığını belirten Nazmi G., "Arkadaşlarım beni bırakıp gitmiş. Alkollü olmam nedeniyle olayı hatırlamıyorum. Ne yaptığımı da bilmiyorum. Üzüntü ve pişmanlık içindeyim" diyerek tahliyesini istedi.

Duruşmaya gelen cinsel istismara uğrayan kızın annesi E.S. ise, sanıktan şikayetçi oldu. Bara iş görüşmesine gittiğini belirten anne, "Daha önce çalıştığım işyerine iş görüşmesine gitmiştim. Kızım aracımda uyuyordu. Dışarı çıktığımda sanığı aracımdan çıkarmaya çalıştıklarını gördüm" diyerek sanığın cezalandırılmasını istedi.

Mahkeme, sanığın tahliye talebini reddederken, 11 yaşındaki kız çocuğunun ruh ve beden sağlığının bozulup, bozulmadığıyla ilgili rapor aldırılmasını kararlaştırıp, duruşmayı erteledi.