Güngören'de evinde tadilat yapan İhsan Haluk Gündoğar, molozları apartmanın girişine bıraktığı gerekçesiyle tartıştığı sitenin güvenlik müdürü Can Erol tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olaydan bir gün sonra polise teslim olan Can Erol, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul’da, evinde tadilat yaptığı molozları apartman girişine koyduğu için tartışan ve sonra öldürdüğü iddia edilen şüpheli Can Erol tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Göngören Tozkoparan Mahallesi, Cömertkent Sitesi’nde 8 Kasım tarihinde meydana geldi. Evinde tadilat yapan İhsan Haluk Gündoğar (27), evinden çıkan molozları apartmanın girişine bıraktığı gerekçesiyle sitenin güvenlik müdürü Can Erol (34) ile tartıştı. Daha önceden aralarında husumet bulunan ikili tartışmanın büyümesiyle kavga etmeye başladı. Cebinde bulunan bıçağı çıkaran Can Erol, kavga sırasında İhsan Haluk Gündoğar’ı bıçakladı.

Olayın ardından Can Erol kayıplara karışırken, İhsan Haluk Gündoğar ise hayatını kaybetti. Şüpheli, olaydan bir gün sonra polise teslim olarak cinayeti işlediğini itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Erol Can, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.