Sarıyer’de maket üzerinden mükerrer villa satışıyla adı gündeme gelen ve aralarında Oya Başar gibi ünlü isimlerinde bulunduğu yüzlerce kişiyi 15 milyon dolar dolandırdığı ileri sürülen müteahhit O.G. İstanbul’da yakalandı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Asayiş Şube Ekipleri, Sarıyer’de lüks villa projeleriyle adı gündeme gelen ve 15 milyon TL’lik dolandırıcılık suçlamasıyla hakkında yakalama kararı bulunan müteahhit O.G'yi Avcılar’da yakaladı. Hakkında kaçar imar, dolandırıcılık ve bilişim suçları gibi 6 ayrı suçtan yakalama kararı bulunan O.G. ekipler tarafından gözaltına alındıktan sonra Zekeriyaköy İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Sabah saatlerinde Sarıyer Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen O.G., daha sonra Çağlayan’daki İstanbul Adliyesine sevk edildi.

ARALARINDA OYUNCULARINDA BULUNDUĞU ÇOK SAYIDA KİŞİYİ DOLANDIRDI İDDİA EDİLİYOR

O.G, aralarında oyuncu Oya Başar, Gazeteci Oğuz Haksever, Müzisyen Behzat Gerçeker gibi ünlülerin de bulunduğu hak sahiplerini 15 milyon dolar dolandırmakla suçlanıyor. O.G. hakkında 'kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı' suçundan 14 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.