Balıkesir'de motosiklet le bir kadının kolundaki çantayı çalan kapkaççı yunus timlerince yakalandı. Ekiplerden uzun süre kaçmak için uğraşan kapkaççı, yunus timlerinin çemberinden çıkamayarak yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre, F.Ö. isimli kadın, Kayabey Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinden evine doğru giderken kapkaça maruz kaldı. Kafasında kask takılı olan ve plakasız motosiklet ile kapkaç yapan şüpheli, kadının kolundaki çantayı çalarak izini kaybettirdi. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi araştırma yaptı. Yunus timleri olayın gerçekleştiği bölgeyi ablukaya alarak çalışmalara başladı. 1. Oruçgazi Mahallesi Mahmudiye Sokağı üzerinde çantayı bulan polis ekipleri, şüphelinin 1. Sakarya Mahallesi'nde olduğu ihbarını aldı. Motosikletli yunus ekiplerinin ihbarın alındığı sokağa gitmesi ile şüpheli şahıs olayda kullandığı motosikletle kaçmaya başladı. Yunus timlerinin ısrarlı takibi neticesinde yakalanan şüpheli Y.S. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek gözaltına alındı.

Adli makamlara sevk edilen Y.S.'nin kapkaç yapmak sureti ile hırsızlık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.