ADANA (İHA) – Adana’da nişanlısından ayrıldığı için 4 katlı bir inşaatın damına çıkarak intihar etmek isteyen genci, atlamak üzereyken arkasından yaklaşan polis merkezi amiri kurtardı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, nişanlısı tarafından terk edildiği için psikolojisi bozulan Yasin E. (27), intihar etmek istedi. Nişanlısına öleceğini söyleyen bir SMS attıktan sonra Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 4 katlı inşaatın damına çıkan genci vatandaşlar fark ederek polise haber verdi. Olay yerine gelen polis gencin atlama ihtimaline karşılık Can-Kur ekiplerine haber verdi. Can-Kur ekipleri gencin atladığı zaman düşeceği yere hava yastığı açmak istedi ancak, düşeceği yerde ağaç olduğu için önce ağaçlar kesildi ve sonra hava yastığı açıldı. Bu sırada genç ise hiç konuşmadan sadece aşağı doğru bakmaya başladı. Gencin ikna edilememesi nedeniyle olay yerine Denizli Polis Merkezi Amiri gelerek gencin yanına çıktı. Bu arada aşağı atlamak üzereyken polis amiri Yasin E.’nin arkasından yavaşça yaklaşarak, genci kucaklayıp damın kenarından aldı.

Amire bir polis memuru da yardım ederken, gencin polis amirine, "Nişanlım benden ayrıldı. Beni adam yerine koymadılar. Ölmek istiyorum" dediği öğrenildi. Damdan aşağı indirilen ve polis merkezine götürülen gencin ağladığı görüldü.