Bursa’da kimliği belirsiz 2 şahıs, park halindeki kamyonu 8 saniyede çalıp kayıplara karıştı. Zanlılar güvenlik kameralarına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Nilüfer ilçesinde meydana geldi. Gece 00.15 civarı metrodan Altınşehir durağında inen yüzleri kapalı 2 şahıs, o civardaki bir gıda şirketinin önüne geldi. Bir kişi gözcülük yaparken, diğer şahıs da park halindeki kamyonun kapısını 8 saniyede açarak içeri girdi. Bir süre sonra kamyonu çalıştıran şahıs, arkadaşını da alarak kayıplara karıştı. Sabah geldiğinde şok olan firma yetkililerinin ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan şirketin sevkiyat sorumlusu Mustafa Zengin, “2 kişi gece metrodan inip bizim şirketin önüne gelmiş. Kamyonu çalıp kaçmışlar. Sabah gelince şok olduk, polisi aradık. Kamyonun değeri 100 bin TL civarında. İçinde mal olmaması bizim için tek teselli kaynağı. Hemen kamyonun sol tarafında gıda yüklü aracımız vardı. İyi ki onu çalmamışlar” dedi.

Polis olayla alakalı soruşturma başlattı.