Kastamonu’da polis memurlarını taşıyan otobüsün kaza yapması sonucu yaralananların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kastamonu İl Emniyet Müdürü Sami Uslu, yaralı polis memurlarının durumlarının iyi olduğunu söyledi.

Vali Erdoğan Bektaş ile İl Emniyet Müdürü Sami Uslu, kaza sonrası yaralı polis memurlarının getirildiği Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesini ziyaret etti. Burada yaralı polis memurlarıyla görüşen Bektaş ve Uslu, doktorlardan yaralılar hakkında detaylı bilgi aldı. Hastane çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İl Emniyet Müdürü Sami Uslu, herhangi bir can kayıplarının bulunmadığını belirterek, yaralılara ilk müdahalelerinin yapıldığını söyledi. Yaralıları çoğunluğunun ayakta tedavi edildiğini ifade eden Uslu, bir polis memuruna ise müdahalenin devam ettiğini söyleyerek bir sıkıntısınında olmadığını kaydetti. Bunun yanı sıra kaza sonrası olay yerine sevk edilen ambulanslarla birer yaralının Çorum ve Çankırı illerine götürüldüğünü belirten Uslu, “Çok şükür bir kaybımız yok. Ayrıca bütün yaralılarında durumu gayet iyi” dedi.

Kazazede bir polis memuru ise, normal bir hızda yolda ilerlerken biranda yağmurun etkisiyle şoförün direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ve takla attıklarını söyledi.

Bektaş ve Uslu, yaralılar hakkında bilgi aldıktan sonra hastaneden ayrıldı. Ayrıca hastaneye Kastamonu’da görev yapan çok sayıda polis memurlarının meslektaşı da ziyaret etti.