Tekirdağ’da 4 kadın, bir büfeden rakı şişelerini eteklerinin altına saklayıp çalarken güvenlik kamerasına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Tekirdağ’da bir büfede meydana geldi. Biri hamile 4 kadın, alışveriş yapmak için Mustafa Çevik’e ait büfeye geldi. Kadınlardan biri, kasada duran büfe sahibinin annesi Hüsniye Çelik'i (71) oyaladı. Bu esnada 2 kadın reyonlardan aldığı 6 adet 70’lik rakıyı eteklerinin altına koydu. Kadınların rakı şişelerini eteklerinin içindeki özel bölmeye koymaları büfedeki kameralara saniye saniye yansıdı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, kadınların birkaç defa şişeleri eteklerinin altına koymaya çalıştığı görülüyor. Cips ve bisküvileri de çalan 4 kadın, yaşlı kadına alışveriş yapmaktan vazgeçtiklerini söyleyerek dükkandan uzaklaşıyor.

Büfede şişelerin eksik olduğunu gören Mustafa Çevik, güvenlik kameralarını kontrol ettiğinde kadınların hırsızlık yaptığını tespit etti. Kamera görüntülerini inceleyen polis, kadınları yakalamak için çalışma başlattı.

Kadıların ilginç bir yöntemle hırsızlık yaptığını söyleyen Mustafa Çevik, “Şaşkınlıkla karşıladım. Kadınlar annemi oyalayarak 6 şişe rakı çalmış. 2 şişeyi çalmaları kamerada görülüyor. Diğerlerini ise kör noktada çalışmışlar. Çaldıklarını eteklerinin içindeki özel bölmelere koymuşlar. 500 TL’lik bir zararım söz konusu” dedi.