Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, bir odalı evde yalnız yaşayan 87 yaşındaki Ali Uslu bir gün boyunca evden çıkmayınca, kendisinden haber alamayan komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri evin penceresinden içeri girerken, yaşlı adamın ölmediğini ancak soğuktan yatağından çıkamadığını tespit etti.

Alınan bilgiye göre olay, Bağ Mahallesi Alacami Caddesi'nde yaşandı. Tek odalı evde yalnız yaşayan Ali Uslu (87) bir gün boyunca evden çıkmadı. Evin kapısının da kilitli olduğunu fark eden yaşlı adamın komşuları, önce pencereyi aralayıp odadan içeri baktı. Yer yatağında üzeri yorgan ile örtülü ve kıpırdamadan yatan Ali Uslu kendisine seslenmelere de cevap vermeyince yaşlı adamın öldüğünü zanneden komşuları, durumu hemen polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri evin tel penceresinden içeri girerek, arkadan kilitli olan kapıyı açtı. Daha sonra olay yerine gelen Ali Uslu’nun oğlu Mehmet Uslu odaya girerek babasına seslendi. Yaşlı adamın cevap vermesi üzerine, komşuları rahat bir nefes aldı.

Yaşlı adamın soğuktan dolayı yatağından çıkmadığı anlaşıldı.