Beşiktaş’ta yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı genç kadın yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Alaattin Çiçek kontrolündeki 34 FV 1193 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Figen Nebiyev’e (26) çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere yığılan Figen Nebiyev’e ilk müdahaleyi yoldan geçen vatandaşlar yaptı. Vatandaşlar, durumu polise ve ilk yardım ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yapılan müdahalenin ardından genç kadını Şişli Florance Nightingale Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan genç kadının vücudunda çeşitli kırıkların olduğu öğrenildi.

Otomobilin sürücüsü Alaattin Çiçek, “Karşıdan karşıya geçerken bir anda önüme çıktı. Arkadaşı olduğu yerde kaldı. Ancak o durmak yerine ilerleyince bende çarptım. Çok şiddetli vurmadım. İnşallah ciddi bir şeyi yoktur” ifadelerini kullandı.

Yaralı Figen Nebiyev’in ambulansa bindirilmesinin ardından yoldan geçen meraklı sürücülerin bakışları nedeniyle aynı yerde ikinci bir kaza daha yaşandı. Kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.