Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazası saniye saniye kameralara yansıdı. Kazada yolun karşına geçmeye çalışan bir kadın yaralanırken, ifadesinde yayaya çarptığının farkında olmadığını iddia eden sürücünün kazadan sonra kaçarken bir süre yavaşladığı görülüyor.

Kaza, akşam saatlerinde Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda, meydana geldi. İddiaya göre, torununu okuldan almaya giden Füsun Eralay (55) Barbaros Bulvarı’nda kırmızı ışıkta duran araçların arasından koşarak yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada sola dönüş şeridinden seyir halinde olan 34 GH 5290 plakalı kamyonet gelerek Eralay’a çarparak kaçtı. Çarpmanın şiddetiyle ile yere savrulan Eralay, yolun ortasına düşerek vücudunun çeşitli yerinden yaralandı. Kazayı gören sürücüler hemen durarak polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri acılar içerisinde inleyen ve torunun sayıklayan yaralı kadına yaptığı ilk müdahalenin ardından Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Öte yandan, yaşanan kaza anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Eralay trafikte duran araçlar arasında koşarak yolun karşısına geçmeye çalışıyor. Bu sırada sola dönüş şeridinden seyir halinde olan 34 GH 5290 plakalı kamyonet gelerek Eralay’a çarpıyor. Kameralar tam çarpma anını kaydedemiyor. Ancak Eralay trafikte araçlar arasına düşerken kamyonet durmadan hızla ‘u’ dönüşü yaparak yoluna devam ediyor. Bu sırada trafikte duran sürücüler araçlarından inerek Eralay’ın yardımına koşarken, ifadesinde yayaya çarptığının farkında olmadığını iddia eden sürücünün kaza sonrası kaçarken yavaşladığı da dikkatlerden kaçmadı.

Kazayı gören görgü tanığı vatandaşlar yolun karşısına geçmek isteyen kadına bir kamyonet çarptı duramadan gitti” diye konuşurken bir sürücü ise , “Kırımız ışıkta duruyorduk solumdan bir kamyonet geldi. Bir anda bir gürültü keldi ne oldu diye bakarken arabanın yanına bir şey düştü. Arabadan inip baktığımda arabanın yanında yerde bayan yatıyordu. Vuran araba kaçtı. Bize kırmızı yanıyordu. Ama belki kamyonet sola döneceği için yeşil yanıyor olabilir. Kırmızı bir kamyonette sadece plakasını alabildim. Elime yazdım plakasını” şeklinde konuştu.

Eralay’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis tarafından gözaltına alınan kamyonet sürücüsünün Eralay’a çarptığının farkında olmadığını söylediği öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.