Malatya-Darende karayolu Kürecik mevkiinde 9 kişinin yaralandığı kazada ağır yaralanan Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda görevli Özel Harekat Komiseri Sait Taşkaya hayatını kaybetti.

Kürecik mevkiinde Malatya istikametinden Kayseri istikametine gitmekte olan Fazıl K. yönetimindeki 34 EF 2040 plakalı otomobil ile Darende’den Malatya istikametine gitmekte olan Sait Taşkaya (41) idaresindeki 38 TE 881 plakalı otomobil kafa kafaya çarpışmış ve 9 kişi yaralanmıştı.

Yaralılardan Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda görevli Özel Harekat Komiseri Sait Taşkaya, Turgut Özal Tıp Merkezi’nde hayatını kaybetti.

Taşkaya için merkez Konak semtinde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Vali Vasip Şahin ile birlikte İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mustafa Uğur, askeri personel, mesai arkadaşları, çok sayıda emniyet personeli ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Taşkaya’nın eşinin halen yoğun bakımda olduğu, bir çocuğunun taburcu edildiği diğer çocuğunun da durumunu iyi olduğu ancak tedavisini sürdüğü belirtildi.