Evden eve nakliyat konusunda firmamız olarak kurumsal nakliye hizmeti veriyoruz. Firmamız birçok alanda taşımacılık hizmeti sunuyor. Asansörlü nakliyat, sigortalı nakliyat ve eşya depolama hizmetlerimiz mevcut. Firmamız taşınma öncesi adresinize bir ekspertiz gönderir. Ekspertiz eşyaları gözden geçirdikten sonra fiyat çıkarır. Böylece taşınma sonrasında sürpriz bir sonuçla karşılaşılmaz. Firmamız olarak, işinde uzman kişilerden oluşan nakliye ekibimiz ile çalışıyoruz. Taşınması planlanan ev ya da ofis eşyalarınızı en güvenli şekilde istediğiniz adrese ulaştırıyoruz. Profesyonel evden eve nakliyat firmamız, her koşulda eşya taşıma hizmeti için sizlerin yanında. 

İstanbul Evden Eve Nakliyat 

Nakliyat firmamız ev ve ofis eşyalarınızın taşınması için profesyonel nakliye hizmeti sunuyor. İstanbul evden eve nakliyat firması olarak eşyalarınız İstanbul'un her noktasına güvenle taşınır. Yeni bir eve geçiyorsunuz ve eşyalarınızın taşınması gözünüzde büyüyor bu noktada Nakliyat firmamızın uzman ekipleri sizlere tam destek sağlayacaktır. Eşya paketlemeye vaktiniz yok ise bunun da bir çözümü var. Talebiniz doğrultusunda belli bir ücret karşılığında uzman ekiplerimiz eşyalarınızı paketler. Eşyalarımızı paketleme işlemi sağlam bir şekilde yapılır. Koliler hava koşullarından etkilenmez. Islanmaz ya da zarar görmez. Nakliye araçlarımız hava koşullarına uygun araçlardır. Eşyalarınız taşınırken dışarıdan gelecek olan her türlü tehlikeye karşı korunur. Oflas evden eve nakliyat firması her türlü eşyanızın nakliyesi için uzman ekip ile sizlerin yanında. Siz de güvenilir bir firma arıyorsanız ve taşınma işlemini hasar almadan tamamlamak istiyorsanız web sitemizde bulunan irtibat numaramızdan biri arayabilirsiniz. 

Ofis Taşıma Hizmeti 

Firmamız olarak, ofis eşyalarınızı en güvenli şekilde yeni ofisinize taşıyoruz. Nakliye ekibiz eşya paketlemede de size destek oluyor. Talebiniz üzerine her türlü ofis eşyanızı paketliyoruz. Ofisler genellikle bilgisayarın kullanıldığı alanlardır. Ofis bilgisayarlarınızın taşınmasında endişe etmeyin. Nakliye ekibimiz bilgisayarınızı ve diğer eşyalarınızı en uygun şekilde sağlam olarak paketleme yapar. Paketlemeyi oluklu mukavva kartonlar ve pat pat havalı naylonlar ile yapıyoruz. Ayrıca ofis eşyalarınızın yeni taşındığınız adreste kurulum ve yerleştirmesini de yapıyoruz. Size de sadece basit eşyalarınızı yerleştirmek kalıyor. Böylece sıkıntısız bir taşınma sürecini atlatmış oluyorsunuz. 

Asansörlü Nakliyat Hizmeti 

Asansörlü evden eve nakliyat hizmeti ile artık çok katlı binalara eşya ulaşımı kolaylaştıran nokta ofisimizin ya daevinizin bulunduğu kat yüksek bir binanın üst katı olabilir. Yine de bu durum eşya ulaşımı için engel değildir. Çünkü firmamızın asansörlü nakliyat vinçleri mevcut. Bu sayede çok katlı binalara kolaylıkla eşya ulaşım sağlanıyor. Evinizin ya da ofisinin bulunduğu sokağın asansörlü nakliyat uygunluğu son derece önemli. Taşınma öncesinde firmamızdan gelen görevliler bu durumu kontrol eder. Cadde ya da sokağın durumu asansörlü nakliyat uygun ise size bildirilir. Asansörlü vinçler uzman kişiler tarafından kullanılır. Vincin kurulumu yapılmadan önce çevrede her türlü güvenlik önlemi alınır.

Eşya Depolama Hizmeti 

Nakliyat şirketimiz geniş hizmet yelpazesine sahiptir. Bu hizmetlerden biri de eşya depolama hizmetidir. Elyalarınızın beklemesini istediğiniz süre boyunca firmamızın eşya depolama alanlarına bırakabilirsiniz. Bu alanlar ücretleri aylık olarak alınan alanlardır. Eşya depolama alanlarının  ücretleri alanın büyüklüğüne göre değişir. Eşya depolama alanları firmamızın güvenlik personelleri tarafından korunur. Ollası bir yangın ya da hırsızlık durumuna karşı her türlü önlem alınmıştır. Bu alanlar rutubetten uzak temiz ve güvenli alanlardır. Nakliyat şirketimiz olarak eşya depolama hizmeti ile sizlerin yanındayız. Oflas evden eve nakliyat firması her türlü eşyanızın nakliyesi için profesyonel ekibi ile hizmet veriyor. https://www.oflasevdenevenakliyat.com/ adresi ile bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Oflas Evden Eve Nakliyat
Şirket Yetkilisi: Ergün ULUÇ
Telefon: 0216 247 2967