Adıyaman’da bir gazetecinin, siparişi üzerine gelen kargodan eski ve çalışmayan telefon çıkınca şikayet için aradığı firma yetkilisi, "Dua et hıyar göndermediler" şeklinde yanıt verdi.
Adıyaman’da gazetecilik yapan Zeynal Karasu, bir televizyon kanalında çıkan tanıtıcı reklamda gördüğü bir telefonu almak için sipariş verdi. Yaklaşık birkaç gün sonra gelen kargo paketini açan Karasu, eski ve çalışmayan bir telefonla karşılaşınca şoka uğradı. Karasu, zaman kaybetmeden sipariş verdiği telefon firmasını arayarak durumu bildirdi.
Telefon firması yetkilisinin acayip ifadeler kullandığını söyleyen Karasu, “Lüks bir telefon siparişinde bulundum ve parasını kendilerine gönderdim. Birkaç gün sonra kargo geldi. Pakette eski ve çalışmayan bir telefon duruyordu. Hemen zaman kaybetmeden sipariş verdiğim telefon firmasını aradım ve durumu bildirdim. Firma yetkilisi bana, ’Sen dua et hıyar göndermemişler de eski telefon göndermişler” dedi. Ben de firma yetkilisine haklarında şikayette bulunacağımı söyledim" diye konuştu.
(İHA)