Kimyadan gıdaya, içecekten kâğıda, çimentodan enerjiye ve daha birçok farklı alanda faaliyet gösteren firmalar için kaliteli ve güvenilir ürünler temin eden SISDOZ, satış ve satış sonrası hizmet konusunda uzmanlık sahibidir. Hizmet verdiği müşterilerin çalışmaların daha verimli hale getirmek ve maliyetlerini optimize etmek için en uygun çözümleri üreten SISDOZ, ürün çeşitliliğini ve hizmet kapsamını giderek artırmaktadır.

    Farklı uygulamalar için geniş bir kapasite aralığında ürünlerin yer aldığı transfer pompası, dozaj pompası ve dalgıç pompalar kategorisi, Sisdoz’un ana faaliyetlerinden biridir. Bunun yanında blower ve vakum pompaları, difüzörler ve hemen her sektörün ihtiyacı olan ölçüm ve kontrol ekipmanları da yine Sisdoz’un ürün tedariki sağladığı alanlardır. Müşterilerine sadece ürün satışı değil, sistem kurulumu konusunda da destek veren Sisdoz, temizlik ve hijyen sistemleri ve farklı amaçlar için yaygın şekilde kullanılan dezenfeksiyon yöntemleri konusunda da sistem önerileri, cihaz ve ekipman seçenekleri sunmaktadır.

    Sisdoz’u müşterilerinin gözünde ayrıcalıklı kılan faktörlerin başında, anahtar teslim projeler sunması gelmektedir. Ürün satışının yanı sıra, montaj ve devreye alma hizmetleri de veren SISDOZ, müşteri talepleri ve yerel şartlar doğrultusunda özel çözümler de üretebilmektedir. Satış ekibi ve ürünlerle ilgili kurulum, bakım ve tamir hizmetleri veren teknik kadrosu, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için en doğru, kaliteli ve güvenilir çalışmaları gerçekleştirmektedir.

    Günümüzde tüm dünyada en fazla kullanılan kalite yönetim sistemi ISO 9001’in bütün gerekliliklerini yerine getiren Sisdoz, etkili kalite politikası sayesinde, müşteri memnuniyetini, ürün ve hizmet çeşitliliğini, iş güvenliği bilincini ve uygun fiyatlı çözüm üretme becerisini sürekli geliştirmektedir. Ulusal ve uluslararası düzeyde yapılan bütün çalışmaları takip eden ve modern teknolojiyi bütün yönleriyle kullanmaya çalışan SISDOZ, bütün birimleri, süreçleri ve personeliyle yeniliklere hızlı bir şekilde adapte olmaktadır.

    Teknik servis hizmetlerini TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi ile gerçekleştiren SISDOZ, satışını gerçekleştirdiği bütün ürünlerin bakım ve tamir işlemlerini İstanbul Ataşehir’de yer alan tesisinde gerçekleştirmektedir. Ürünlerle ilgili sorun yaşayan müşterilerini yerinde ziyaret ederek iş yerlerinde keşif hizmeti verebilmektedir. Elektronik, mekanik ve tesisat teknisyenlerinden oluşan servis ekibi, şartlar uygun olduğu takdirde ürünlerle ilgili işlemleri yerinde gerçekleştirmektedir. Atölye çalışması gereken durumlarda ise ürünler servise götürülerek en kısa sürede tekrar çalışır hale getirilip müşterilere teslim edilmektedir.

    Ürün gamında yer alan bütün cihazlar ve ekipmanlar için yedek parça hizmeti de veren SISDOZ, temin ettiği her bir ürün için kendi tesislerinde veya iş mahallinde müşterilerine teknik eğitimler de vermektedir. Bu eğitimlerde, ürünlerin kullanımı konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar ve verimli çalışmasına etki eden faktörler konusunda bilgilendirmeler yapılmaktadır.

    Sisdoz’un ürünlerini veya sistemlerini kullanan işletmeler, sorun, şikâyet, görüş ve önerileri için SISDOZ’e her zaman ulaşabilir ve destek talebinde bulunabilirler.