Adana Jandarma ekipleri, dernek adı altında kumarhane faaliyeti yapan bir derneğe baskın düzenledi. Burada kumar oynadığı tespit edilen 76 kişi ve ile dernek kurucusu bir şahıs hakkında adli ve idari işlem yapıldı.

Adana İl Jandarma Komutanlığı alınan ihbarlar doğrultusunda yaptığı operasyonda Seyhan ilçesi Dikili Beldesi Mekan Mahallesinde dernek adı altında faaliyet gösteren bir mekanda kumar oynandığını tespit etti. Bunun üzerine "Turan Cemal Beriker Bulvarı Sevdalıları Derneği” isimli dernek binasında arama yaptı.

Yapılan aramada, dernek binasının ana salonunda 76 kişinin tombala çekilişi ile kumar oynadığı, bu şahısların şehir merkezinden servislerle bölgeye getirildiği tespit edildi. Kumar oynayan 76 kişi ile birlikte kumar oyununda kullanılan suç unsuru (tombala makinesi, kamera, yansı cihazı, çekiliş kartları, para vb.) malzemelere de el konuldu. Kooperatif kurucu üyesi bir şahıs hakkında “Kumar Oynamak için Yer ve İmkan Sağlamak”, kumar oynayan 76 kişi hakkında 5326 sayılı Kabahatler Kanunu gereğince 13 bin 832 TL idari para cezası yazılarak gerekli adli ve idari işlem yapıldı.