Bursa’nın İnegöl ilçesinde, pazar ortasında pompalı tüfekle meslektaşı tütüncüye kurşun yağdıran ve çıkan saçmalarla 4 vatandaşın da hafif yaralanmasına sebep olduğu iddia edilen zanlı adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Pazartesi Pazarı'nda tütün satan 45 yaşındaki H.Ö., dün aralarında husumet bulunan 29 yaşındaki meslektaşı K.A. tarafından pompalı tüfekle vurularak yaralanmıştı. Tüfekten çıkan saçmalardan ise pazara alışverişe gelen Bahri Erez, Aziz Erez, Nefise Oruç ve Ahmet Oruç isimli vatandaşlar hafif yaralanmıştı. Kalçasından yaralanan H.Ö., olay yerine çağrılan 112 görevlilerince İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alınmış, diğer yaralılar ise ayakta tedavi edilmişti.

Kendisi gibi tütün satan H.Ö.'ye pompalı tüfekle 4 el ateş eden K.A. olay yerinden kaçarken, mesai sonrası pazarda alışveriş yapan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro (KOM) Amiri Komiser Yunus Şanaldı tarafından suç aletiyle birlikte kıskıvrak yakalanmıştı. Zanlı K.A, sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edildi.