Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde bir akaryakıt istasyonu çalışanını gasp eden 4 kişiden biri, Antalya'nın Alanya ilçesinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Sarıveliler ilçesine gelen ve akaryakıt istasyonu çalışanını sandalyeye bağladıktan sonra kasadaki paraları alarak kaçan 4 şüpheliden şüpheliden M.Ü. (36), soygunda kullandıkları 07 plakalı araçla Antalya'nın Alanya ilçesinde polis tarafından yakalandı. 9 suçtan arandığı öğrenilen M.Ü, Sarıveliler ilçesine getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen M.Ü., daha sonra adliyeye sevk edildi. Polis, olaya karışan ve kimliklerini belirlediği diğer şüphelileri yakalayabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Olay, 18 gün önce Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde meydana gelmişti. Bir akaryakıt istasyonuna gece saat 01.00 sıralarında gelen şüpheliler, darp ettikleri istasyon görevlisini sandalyeye bağladıktan sonra kasadaki paraları alarak kaçmışlardı. Gaspçıların istasyon çalışanını gasp etmeleri ise iş yerinin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedilmişti.