Siirt’te bir grubun taşlı saldırısına uğrayan zırhlı polis aracı takla attı. Kazada 4 polis memuru yaralandı.
Edinilen bilgilere göre olay, Saat 22.00 sularında Dumlupınar Mahallesi’nde meydana geldi. iki aile arasında çıkan kavgaya müdahale etmeye giden Emniyet Müdürlüğü’ne ait zırhlı araç olay yerinde bir grubun taşlı saldırısına uğradı. Araç geri manevra yaparken takla attı. Çevrede bulunan bir başka polis aracın yardımıyla çağrılan 112 Acil servis ekipleri, yaralıları araçtan çıkartarak Siirt Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Çeşitli yerlerinden yaralanan Hüseyin Kanlı (29), Ozan Yılmaz (31), Akan Büyükalbayrak (41) ve ismi tespit edilemeyen bir polis görevlisi tedavi altına alını.

EMNİYET MÜDÜRÜ ÖZKAN YARALI POLİSLERİ ZİYARET ETTİ
Olayı duyan Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, Siirt Devlet Hastanesi’ne giderek yaralı polisleri ziyaret etti. Görevli doktordan bilgi alan Özkan, hastane çıkışı gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bir olaya giden görevli polisleri taşıyan araç, geri gelirken arkadaki çukuru görmedikleri için araç yan yatıyor. Aracın içi de sert olduğu için bir arkadaşımızın kafatasında çatlak var. Tomografisi çekilecek. Diğer arkadaşların sağlık durumu iyidir” şeklinde konuştu.
(MND)