Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bir kişi, bozulan bebek arabasını tamir etmeyen mağazanın önünde bebek arabasını yakıp, mağazayı protesto etti.

Edinilen bilgiye göre, Hacı T. adlı vatandaşın yaklaşık 3 yıl önce 550 TL’ye satın aldığı bebek arabasının tekeri, iddiaya göre garanti süresi bitmeden kırıldı. Hacı T., ürünü satın aldığı mağazaya götürerek tekerinin değiştirilmesini ya da tamir edilmesini istedi. Yaklaşık bir yıl boyunca tamir için kendisinin oyalandığını savunan Hacı T., daha sonra firmanın servisini aradığını ve kendisine garanti süresinin bitmesinden dolayı bir şey yapamayacakları cevabının verildiğini söyledi.

Garantili aldığı üründeki arızanın giderilmemesine sinirlenen Hacı T. ise, firmayı protesto etmek için, bebek arabasını aldığı mağazanın önünde yaktı. Çayır çayır yanan bebek arabası küle döndü.

Hacı T., garanti süresi içerisinde bozulan bebek arabasının tamir edilmeyerek kendisinin bir yıl oyalandığını ve firmanın tamir yapmadığını ileri sürerek, protesto için bebek arabasını yaktığını kaydetti.